Over 500 fester til HGP i Odense

10 bands og afterparty med grand prix-nostalgi og vinderne fra 2015. Der bliver fest i Odense Congress Center på fredag.

Fredag står den på fest, farver og god musik i Odense, når det årlige Handicap Grand Prix løber af stablen.

Det skriver Odense Kommune i en pressemeddelelse.

10 bands med udviklingshæmmede og handicappede kunstnere skal dyste om årets Grand Prix sejr. Kunstnerne har selv skrevet både sange og musik og fremfører også selv deres numre på scenen.

Mød Hanan og Simon, der er helt klar til HGP

"BALI" fra Odense vandt sidste år

Handicap Grand Prix blev sidste år afholdt i Skanderborg. Her løb Odense-bandet ”BALI” med sejren, og derfor er det i år Odense Kommune, der er vært for arrangementet.

Ud over selve Grand Prix-konkurrencen, som strækker sig fra klokken 12.00 til 17.00, vil der om aftenen være ”afterparty” med blandt andre Lise Haavik, vinder af det danske Melodi Grand Prix 1986, koncert med BALI, der vandt sidste års Handicap Grand Prix og show ved Vikings Cheerleaders fra Syddansk Universitet.