OVERBLIK: Det ved vi om skud mod Hells Angels-rocker

400 meter fra Black Armys klubhus på Nyborgvej i Odense blev en tysk Hells Angels-rocker såret af skud i benet.

* Efter festen kan politiet konstatere, at den er forløbet fredeligt, og at der ikke er noget at bemærke ud over nogle sager om besiddelse af euforiserende stoffer.

* Ved halvtotiden om natten er der opbrudsstemning i rockerborgen, og gæsterne begynder ifølge politiet så småt at gå i seng.

* Politiet opretter visitationszoner i både Odense og Nyborg. Zonerne omfatter i praksis det meste af begge byer. Formålet er at kontrollere for våben.

* En banderelateret yngre mand anholdes i sagen og sigtes for drabsforsøg. Politiet vil ikke oplyse yderligere detaljer.

* Ved OUH er der flere medlemmer af Hells Angels' støttegruppe AK81, der holder vagt. Ifølge TV 2/FYNs mand på stedet var der omkring 15 til 20 AK81'ere. 

* Politiet stopper en bil med fire mænd på vej mod Odense fra Nyborg. Mændene opfordres ifølge politiet "kraftigt" til at vende om og køre tilbage. Politiet møder ikke flere rockere på vej mod Odense.

* En større gruppe rockere forlader festen i Nyborg. Det frygtes, at der er tale om en større kortege, der er kørt af sted for at finde gerningsmanden. Det vides dog ikke, hvor de drager hen.

* Kampklædt politi holder øje med OUH - hvor den sårede rocker opholder sig - samt med indvandrebanden Black Armys klubhus, 400 meter fra hvor skuddene faldt.

* Politiet er massivt til stede på Shell-tanken, hvor de foretager afhøringer og sikrer spor. Politiet ved på dette tidspunkt ikke, hvem der har skudt, og vil ikke udelukke, at skyderiet er banderelateret.

* Den sårede rocker køres til Odense Universitets Hospital. Politiet oplyser, at der er tale om en overfladisk læsion, og at manden ikke ønsker at tale med dem.

* Der afgives ifølge politiet to til tre skud mod de tyske Hells Angels-rockere på tankstationen. En af rockerne rammes i benet. 

* En gruppe på omkring ti Hells Angels-rockere kører sammen ind på Shell-tanken på Ejbygade 2 i Odense. Rockerne er fra Hells Angels' chapter i Potsdam, der ligger sydvest for Berlin.

* Rockerne forventer mellem 300 og 400 gæster til en fest, der skal fejre, at klubbens afdelinger i Odense, Aalborg og Amager i år kan fejre 20 års fødselsdag og samtidig er en markering af, at det er omkring et år siden, at banden flyttede ind i klubhuset på langelandsvej i Nyborg.

* Hells Angels holder lørdag Anniversary Party i deres Central Area-chapters klubhus på Langelandsvej i Nyborg.

Oversigt

    Oversigt