Overtidsmål sikrer FCV point mod OB

FC Vestsjælland blev i overtiden belønnet for deres pres mod OB. Rasmus Festersen udlignede til 1-1.

FC Vestsjælland havde masser af gode tilbud i anden halvleg, men måtte vente til overtiden, før Rasmus Festersen sikrede Slagelse-klubben det ene point i superligakampen mod OB, der sluttede 1-1.

Opgøret i Slagelse så dog bestemt ikke ud til at skulle ende uden vinder. FCV havde en pæn del af spillet, men det var OB der i den anden ende skabte en lang række chancer.

Emil Larsen, der dumpede et lægetjek i Brøndby tidligere på ugen, kunne sagtens holde til 90 minutter i Slagelse, hvor han i OB's venstreside var en evig trussel, ligesom Rasmus Falk var det i højre.

Det var da også Larsen og Falk, der stod for opspillet til første halvlegs enlige scoring.

Duoen kombinerede flot, inden Larsen fandt Morten Skoubo, der med sin superligascoring nummer 50 bragte fynboerne i front.

FCV havde til gengæld meget svært ved at omsætte sit spilovertag til afslutninger.

Farligst var Ove Pedersens mandskab efter dødbolde, hvor store Jean Claude Bozga flere gange voldte problemer, dog uden at få ram på målet.

Hjemmeholdet forsøgte efter pausen at sætte et højt pres med masser af fysik i duellerne, og det gav faktisk en del chancer. Dennis Sørensen, Thiago Borges og Michael Lumb trak alle lodder i skydeteltet, men uden held.

Anden halvleg formede sig som et stormløb, hvor 80 procent af spillet foregik på OB's banehalvdel, men hjemmeholdet måtte vente helt til overtiden, før belønningen kom.

Her drejede Michael Lumb et indlæg ind til Rasmus Festersen, der udlignede til resultatet 1-1.

OB er fortsat ét af blot to ubesejrede hold i Superligaen. Fynboerne står dog med fire uafgjorte og altså syv point efter de første fem kampe.

FC Vestsjælland ligger lige efter med seks point. Det er lykkedes oprykkerne at få point i fire af de fem hidtidige kampe.