Velhavende fynsk ægtepar køber ø i Storebælt

Øen Egholm ved Skælskør blev købt i oktober sidste år. Nu afsløres både prisen på øen og dens nye ejer.

Tilbage i oktober sidste år kom øen Egholm i Storebælt ud for Skælskør på nye hænder. Hvem, der havde investeret i sin egen ø, ville ejendomsmægleren dengang ikke ud med.

Lige siden har prisen har været ukendt for offentligheden.

Men en gennemgang af tinglysningerne på øen, som boligsiden Boliga har foretaget, afslører, at prisen i sidste ende også ramte et millionbeløb nær udbudsprisen på 23,5 millioner kroner.

For selvom selve hovedbygningen 'kun' endte med at koste 11,9 millioner kroner, så har de nye ejere også gennem et firma købt en anden ejendom på øen, som de har betalt cirka 9,5 millioner kroner for. 

Det vil ifølge Boliga altså sige en samlet pris på godt 21,5 millioner kroner.

Flere ejendomme

Køberne får flere forskellige bygninger at vælge imellem, når de besøger deres nyerhvervede ø, der er forbundet med den større ø Agersø via en dæmning.

Ifølge Boliga er det ejerne af HSN-Koncernen, de fynske ægtepar Hanne og Jens Jørgen Madsen, som har købt Egholm.

Virksomheden producerer og forhandler produkter til pelsdyravl, og den har sikret parret en plads som et af Danmarks rigeste. 

På Egholms 102 hektar ligger der både en hovedbygning på 626 kvadratmeter, der beskrives som flot og herskabelig samt tre mindre bygninger beliggende tæt på kysten.

Ægteparret Hanne og Jens Jørgen Madsen bor til dagligt på Fyn, hvor de driver minkfarm syd for Odense. De faldt for naturen og roen på øen, og betragter købet af Egholm som en investering på den lange bane. 

-  Vi ser øen som en langsigtet investering, hvor vi får mulighed at udleje øens hovedbygning til særlige formål. Derudover er det et pænt stykke jord, som vi vil drive. Begge ting vil ske med respekt for den eksisterende natur på øen. Vi holder meget af at nyde naturen, og den er netop enestående på Egholm, siger Jens Jørgen Madsen. 

Fakta om Egholm

 

Oversigt

    Oversigt