Eriksen hyldes for drømmemål

Christian Eriksen scorede lørdag aften et fantastisk mål, da Tottenham gæstede Chelsea og Stamford Bridge i Premier League.

13 kampe skulle der gå. Christian Eriksen scorede lørdag sæsonens første mål i Premier League - og det var et flot et af slagsen.

I udekampen mod Chelsea bragte Tottenhams dansker nemlig sit hold foran med et flot langskudsmål efter bare 11 minutter. Den 24-årige landsholdsspiller modtog bolden et godt stykke ude, og efter et kort træk bragede han den ind bag en sagesløs Thibaut Courtois i Chelsea-målet.

- Vidunderligt mål fra Eriksen. Kom nu, Spurs (Tottenhams kaldenavn, red.), skriver den tidligere Tottenham-stjerne Gary Lineker på Twitter.

Også på BBC er der blevet lagt mærke til danskerens mål. I deres livedækning af det engelske topopgør roser de det flotte spark.

- Hvilket mål. Christian Eriksen har haft sine kritikere, men han svarer igen med et fantastisk skud ude fra feltet, hvilket ikke efterlod nogen chance til Thibaut Courtois.

- De gengiver Eriksens mål. Det bliver bare bedre og bedre. Wow, skriver det britiske medie senere.

Det kan næppe komme bag på Chelsea-forsvaret, at Christian Eriksen har et godt spark fra distancen. Danskeren er nemlig den spiller i Premier League, der har scoret flest mål ude fra feltet, siden han ankom til klubben i 2013.

Christian Eriksens mål var afslutningen på et angreb, hvor Tottenham-spillerne havde strikket et flot angreb sammen med i alt tolv sammenhængene afleveringer.

Eriksens mål var dog ikke nok for Tottenham. I slutningen af første halvleg udlignede Pedro med endnu et flot langskudsmål, og efter pausen gjorde Victor Moses det til resultatet 2-1 til Chelsea.