Frustrationerne fik frit spil: Bulldogs smed stor føring til sidst

Alt tydede på en sikker sejr til Odense Bulldogs, men så leverede Herning Blue Fox et stort comeback.

De tre point var stort set parkeret på Fyn, da Henrik Nielsen midt i anden periode bragte Odense foran med 4-1 i udekampen mod Herning.

Men det endte i en regulær fiasko på fynboerne, der gik helt i stå, så Hernings Jamie Johnson med 20 sekunder tilbage af kampen kunne bringe hjemmeholdet foran med 5-4.

Johnsons afgørende scoring bragte sindede i kog hos den kontroversielle canadier Dale Mitchell, der slog Nicolas Ritz i maven med sin stav. Efterfølgende slog han ham i ryggen med staven, før de to efterfølgende begyndte at slå løs på hinanden.

Trods nederlaget ligger Odense Bulldogs fortsat på tredjepladsen, mens Herning er nummer seks.

- Jeg ved ikke, om man kan kalde sådan noget en skandale, men det må vi aldrig lade ske. Vi har fem minutters powerplay lige inden, og så trækker vi igen dumme udvisninger. Vi laver også en dum udvisning, da der mangler halvandet minut, og så scorer de selvfølgelig til sidst. Det er lort, siger Odenses Henrik Nielsen.

Det var Rasmus Bjerrum, der med et minut og 36 sekunder tilbage af kampen blev vist ud i to minutter ved stillingen 4-3 til Odense.

16 sekunder senere udlignede Lasse Lassen, før Jamie Johnson altså med 20 sekunder igen afgjorde kampen.