Nicki P.: - Risikerer at miste førligheden ved en dum bevægelse

Nicki Pedersen skal fortsat passe meget på sig selv efter sit styrt i Tjekkiet.

Nicki Pedersen må fortsat væbne sig med tålmodighed efter sit voldsomme styrt for snart et par uger siden.

Styrtet medførte flere brud og har blandt andet givet 39-årige Nicki Pedersen en krave om halsen de næste mange uger.

For selvom den danske speedwaykøres brud ikke er komplicerede, så skal han stadig holde sig helt i ro, fortæller han til TV 2 SPORT.

- Jeg er lige blevet scannet, og bruddene i nakken er ikke komplicerede, men de ligger tæt på rygmarven, så jeg skal have krave på i 6-8 uger. Hvis jeg laver et forkert vrid eller en dum bevægelse, så risikerer jeg at miste førligheden. Så der er ikke noget med at spille fandango og smide kraven før tid.

Speedwaykøreren Nicki Pedersen tilbragte det meste af dagen i dag på Odense Universitetshospital

Som om at udsigten til at skulle leve med krave de næste mange uger ikke er træls nok i sig selv, så har Nicki Pedersen ikke følt nogen fremgang i forhold til sin skade på det seneste.

- Der er umiddelbart ingen forbedringer at spore, selvom ulykken skete for to uger siden. Jeg har ondt, og jeg er virkelig medtaget.

Nicki Pedersen brækkede nakken, dagen efter at han havde vundet EM-serien for første gang nogensinde, da han deltog et speedwayløb i Tjekkiet.

Her styrtede danskeren relativt udramatisk, men konsekvenserne var mærkbare.

Selv er Nicki Pedersen bare ærgerlig over at være væk fra speedwaybanerne.

- Jeg vil ikke sige, jeg er overrasket over, at min tilstand ikke er i bedring endnu, men som sportsmand har man altid en forhåbning om at komme sig hurtigt, så man kan komme i gang med træningen igen. Jeg er ikke i panik endnu, for jeg er ikke efter tidsplanen. Jeg skal bare kunne træne igennem igen til december

 

Oversigt

    Oversigt