Påvirk dit elselskab

Nu er der valg til Energi Fyns repræsentantskab. De mange fynske andelshavere kan nu stille op som kandidater og dermed påvirke, hvordan deres energiselskab skal udvikle sig.

Grøn energi, sikker forsyning og stor konkurrence på elmarkedet. Energirelaterede emner sætter dagsordenen på både den politiske scene og i rigtig mange andre sammenhænge i samfundet.

Sådan er det også på Fyn, hvor Energi Fyns 175.000 andelshavere nu kan gøre deres indflydelse gældende i Fyns største energiselskab.

Det er nemlig nu, at valget til Energi Fyns repræsentantskab går i gang. Andelshaverne skal vælge 82 repræsentanter fordelt på seks valgområder efter postnummer.

Repræsentantskabet bliver samtidig udvidet med fem repræsentanter, da Energi Fyn i 2010 fusionerede med Nyborg Elnet, hvorfor der ved det forestående valg også skal vælges repræsentanter herfra.

- Fyn har brug for et stærkt energiselskab, der varetager hele øens interesser, og som er en markant og vigtig aktør i den danske energibranche. I den forbindelse er det repræsentantskabet, der er med til at udstikke kursen for koncernen. Jeg tør godt garantere, at Energi Fyn er spændende at være repræsentant i, og jeg kan derfor kun opfordre vores andelshavere til at stille op som kandidater - og senere i valget at deltage i afstemningen, siger Bent Agerholm, koncernchef i Energi Fyn.

Som øverste myndighed i Energi Fyn er det repræsentantskabet, der træffer de overordnede beslutninger om Energi Fyns udvikling, ligesom det også vælger medlemmerne til bestyrelsen.

Kandidatur kan meldes online

Energi Fyn er en koncern med mange forskellige forretningsområder og aktiviteter, der alle har det omdrejningspunkt, at de skal give koncernens andelshavere værdi.

Alt det kan man læse om i det blad, der i disse dage bliver sendt med posten til samtlige andelshavere og som bærer overskriften "Dit energiselskab - dit valg".

Heri er også en række informationer om valget og mulighederne for at stille op som kandidat. Det er også nu, at valgområdet på Energi Fyns hjemmeside åbner.

Her kan man blive klogere på repræsentantskabsvalget og samtidig udfylde en formular, hvis man ønsker at stille op.

Oversigt

    Oversigt