Peter Mygind bryder ud i glædessang

Stemningen var helt i top på Ringe Torv, da Peter Mygind brød ud i 'What a wonderful world'.

Peter Mygind, som er Børnecancerfondens ambassadør, var helt euforisk lørdag middag, inden han fik overrakt checken fra Team Rynkeby.

Han lagde ud med en tale, hvor han takkede Team Rynkeby for deres cykelture og deres indsamling til kræftramte børn. Han fortalte også om, hvordan han selv blev en del af Børnecancerfonden.

-  Jeg glemmer aldrig mit første møde med en femårig dreng uden hår på hovedet, som fik sondemad. Det første, jeg spurgte ham om, var, hvordan det var at være på Rigshospitalet. Så sagde han, jeg savner at grine. Så tænkte jeg, jeg skal være sjov, fortælle Peter Mygind og fortsætter: 

- På en eller anden måde synes man, at det er så uretfærdigt, at børn kan få kræft. Et er hvis man har røget 60 smøger om dagen og drukket 600 liter vin, at man så får en eller anden form for følgesygdom. Men børn der i en alt for ung alder bliver udsat for den smerte og især de bivirkninger, som kræften medfører. 

Efter talen fik han alle de fremmødte til at stå med armene over hovedet og gynge med til 'What a wonderful world', som han gav sit eget lille twist 'What a wonderful Team Rynkeby'. Og da man troede, at Peter Mygind ikke kunne øse mere kærlighed ud over Team Rynkeby og alle de andre fremmødte, stoppede han op undervejs i sangen, og fortalte dem, at han elskede dem. 

Der var da også grund til begejstring. Team Rynkeby kunne overrække Peter Mygind en check på over 43 millioner kroner til Børnecancerfonden, hvilket er det størst indsamlede beløb, siden indsamling begyndte i 2002. 

Oversigt

    Oversigt