Pinsesol og fynsk mad: Heartland klar med 2017-planer

Mere festival og flere gæster. Sådan lyder opskriften fra Heartland på at skabe en succesfestival på Egeskov i 2017.

Allerede mens den første Heartland-festival stadig lagde jord til begejstrede gæster, var der bred enighed i anmeldelserne: Heartland var en succes. Og greven af Egeskov satte streg under festival-succesen ved at sige, at Heartland var kommet for at blive. 

 Nu har festivalledelsen sat store krydser i kalenderen og meldt ud, at den næste Heartland foregår 3.-4. juni 2017. Lige midt i pinsen, så mandagen kan bruges som en ekstra dag til at fordøje de mange indtryk.

Og det er det, de satser på. At fodre publikum med et væld af indtryk fra samtaler, musik, mad og kunst. Eller som det hedder i deres egen forklaring: Music, Art, Talks og Food.

Heartland Festival afslører sine første navne for 2017 i løbet af efteråret, men kan allerede nu fortælle, at man igen vil kunne opleve et firedelt program med både danske og internationale navne og et fortsat fokus på fynske råvarer, der i år 2017 vil udgøre minimum 80 % af al mad på festivalen. 

- Vi glæder os rigtig meget til snart at offentliggøre, hvad vi har på programmet for Heartland Festival 2017. Og vi ser frem til at ligge i pinsen næste år, så vi har større mulighed for at lave en længere og mere indholdsrig festivaloplevelse, som nu strækker sig over to hele dage, hvor den efterfølgende mandag oveni købet er en helligdag. Vi forventer et sted mellem 8.000 og 10.000 gæster i år 2017, fortæller festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen, der dermed regner med at tiltrække flere gæster end i år, hvor ca. 6000 havde fundet vej til Egeskov Slot.

Heartland er den første festival af sin type i Danmark, hvor man blander musik og mad med et højt kulturelt oplevelsesniveau.

Sidste år kunne man opleve navne som internationale navne som The Flaming Lips, Marina Abramovic, Mark Ronson, Brian Eno og Editors på musikscener og i samtaler.

- Vores ambition om at blive en national begivenhed, blev til fulde indfriet. Vores gæster er rejst fra hele Danmark til det midt- og sydfynske. Det opfatter vi som en klar indikation af, at nysgerrige og kulturinteresserede danskere er klar til at bevæge sig på tværs af landet for at få unikke kulturoplevelser i en helt særlig ramme, som den 500 år gamle slotspark i høj grad er, fortsætter Ulrik Ørum-Petersen.

Hvis man er hurtigt ude, kan man købe billetter til en særlig nedsat early bird-pris. Billetsalget starter i morgen fredag d. 23. september, og da koster billetterne 1050 kr. pr. stk. Fra 3. oktober koster billetterne 1250 kr. pr. stk. 

Senere på efteråret vil man også kunne købe overnatningstilbud, børnebilletter og et begrænset antal endagsbilletter.

Herunder kan du se et sammenklip fra festivaldagene på Heartland 2016.

Her får du et sammenklip af TV 2/FYNs sendinger fra Heartland 2016

 

Oversigt

    Oversigt