Politiet er strandet i opklaringen af betonklodsdrab

Fire måneder efter det stenkast mod en bil på motorvejen, der endte med at koste en kvinde livet og sende hendes mand i koma, er politiet stadig ikke tæt på en gerningsmand.

Massiv efterforskning, 600 henvendelser fra offentligheden og en dusør på 250.000 kroner har ikke bragt Fyns Politi nærmere en opklaring på betonklodsdrabet den 21. august, hvor ukendte gerningsmænd kastede sten ud fra en motorvejsbro ved Skallebølle på Fyn. Efterforskningen bliver derfor sat på vågeblus efter nytår. Det fortæller DR Fyn.

- Vi vil rigtig gerne opklare sagen, men det har vist sig at være meget udfordrende, siger efterforskningsleder ved Fyns Politi, Michael Lichtenstein, til DR Fyn.

Betonklodsen ramte en tysk bil, hvor en 33-årig kvinde blev dræbt på stedet, mens hendes 36-årige mand blev hårdt kvæstet. Parrets femårige søn slap uden store skader. Forbrydelsen ser total tilfældig ud, fortæller Michael Lichtenstein.

- Vi har ikke kunne koble gerningsmand og offer sammen, hvilket gør det svært for os. Samtidig har dusøren, som vi udloddede, ikke givet os den hjælp, vi havde håbet på, siger han til DR Fyn.

Fyns Politi har desuden været i kontakt med over 100 Volvo-ejere, efter et vidne fortalte om en gammel, grå Volvo stationcar, som personen havde set tæt på gerningsstedet den 21. august.

- Men det er ikke lykkedes os at finde ud af, hvem der har kørt den nat. Det får vores politinæser til at virre, for det virker mistænkeligt, at vi ikke kan identificere personen, siger Michael Lichtenstein.

Selvom efterforskningen drosles ned efter nytår, håber Fyns Politi stadig på en opklaring.

Oversigt

    Oversigt