Politiet forlænger lukningen af bandeklubhuse

Fyns Politi har besluttet endnu en gang at forlænge lukningen af Hells Angels og Black Armys klubhuse i Odense.

Hells Angels og Black Army kan fortsat ikke bruge deres klubhuse på henholdsvis Nyborgvej 140 E og Petermindesvej 20 i Odense. Fyns Politi har tirsdag besluttet at forlænge et forbud mod at grupperne kan bruge deres klubhuse.

Baggrunden for beslutningen er den fortsatte konflikt mellem de to grupperinger, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Klubhusene har været lukket for adgang siden den 4. oktober

- Det er fortsat vores vurdering, at det er nødvendigt med en lukning af de to klubhuse for at kunne opretholde ro af hensyn til borgernes sikkerhed. Som vi ser det, er den aktuelle konflikt mellem de to bander ikke aftaget, og det gør den fortsatte lukning nødvendig, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal fra Fyns Politi.

Se interview med vicepolitiinspektør Jens Langdal fra Fyns Politi

Fyns Politi har denne gang besluttet at forlænge lukningen med en uge. Dermed kommer den tidsmæssigt til at følge den visitationszone, der har været gældende for den centrale del af Odense siden den 9. september.

Inden lukningen af klubhusene blev begge steder ransaget. Politiet fandt dengang to skydevåben, en kniv, peberspray og flere slagvåben.

 

Bramsen: Politiet skal have bedre redskaber

 

Oversigt

    Oversigt