Politiskudt mand fængslet for apotekerrøveri

En røverimistænkt er varetægtsfængslet i fire uger, efter han blev skudt i benet af politiet i en biljagt.

En 33-årig mand er tirsdag ved Retten i Svendborg blevet varetægtsfængslet i fire uger for røveri mod et apotek i Ferritslev på Fyn. Politiet måtte skyde manden i benet efter en biljagt for at få ham anholdt.

Mandag eftermiddag blev den 33-årige bragt til behandling på Odense Universitets Hospital, efter at han var blevet skudt i benet af politiet.

Skuddene blev affyret i forbindelse med anholdelsen af manden, som er mistænkt for at stå bag røveriet tidligere mandag eftermiddag mod et apotek i Ferritslev sydøst for Odense.

Den mistænkte truede personalet i apoteket med en pistol, hvorefter han ifølge politiet stak af i en rød Fiat i retning mod Odense.

Men manden nåede ikke langt, før politiet indledte en biljagt efter ham, som endte med, at manden i løbet af få minutter blev standset på Teglværksvej i det sydøstlige Odense. Det var i forbindelse med den efterfølgende anholdelse, at politiet skød og ramte ham i benet.

Fyns Politi oplyser, at manden er uden for livsfare. Men politiet har ingen yderligere kommentarer til røverisagen, da detaljerne stadig efterforskes.

Efterforskningen af politiets skud er overgivet til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, og derfor har Fyns Politi heller ikke kommentarer til efterforskningen af skudafgivelsen.

Oversigt

    Oversigt