Porsche headhunter fynsk racerkører

Den fynske racerkører, Nikolaj Møller Madsen, skal køre GT4-mesterskabet for Porsche.

Det fynske racertalent fra Søndersø får endnu mere fart på i den kommende tid. Han skal nemlig køre for det  officielle Porche-team Prosport Performance.

Prosport Performance har headhuntet Nicolaj Møller Madsen til at køre GT4-mesterskabet . Han skal derfor køre teamets Porsche sammen med Jörg Viebahn. 

- Det er en kæmpe chance. Jeg kommer til at køre i en 100 procent vinderbil, og det er selvfølgelig en stor cadeau til mig, at Prosport Performance tror så meget på mig, at de giver mig sædet i den bil, der vandt europamesterskabet sidste år. Derfor er der naturligvis også et altoverskyggende mål - nemlig at genvinde europamesterskabet, siger Nicolaj Møller Madsen. 

GT4-løbsserien med det tyske Porsche-team strækker sig over seks løb fra marts til september. Det er et såkaldt professionelt/amatør-løb, som betyder, at bilen skal køres af én professionel racerkører og en amatør. Nicolaj Møller Madsen skal fylde det professionelle sæde, mens den forsvarende europamester i klassen, Jörg Viebahn, er teamets amatør. 

Drøm om at blive europamester 

I 2016 sluttede Nicolaj Møller Madsen som nummer tre i kampen om GT4-mesterskabet. Nu vil han være europamester. 

Serien indledes 2. april på Misano-banen i italienske Rimini. Herefter skal Nicolaj Møller Madsen kæmpe om europamesterskabet på Brands Hatch tæt på London, østrigske Red Bull Ring, Slovakia Ring i Slovakiet og den tidligere Formel 1-bane Zandvoort i Holland, inden sæsonfinalen køres på Nürburgring i Tyskland.

- Mit mål har altid været at blive en af verdens bedste racerkørere. Det kræver, at man er alsidig, og med sædet i Porsches GT4-racer får jeg kørt på nye europæiske baner, ligesom jeg får en masse kilometer under hjelmen. Samtidig er det selvfølgelig et kæmpe springbræt videre i min karriere - både til GT-sporten, til Porsche og til andre fabriksteam. Specielt hvis jeg 17. september kan skrive europamester på CV'et, siger Nicolaj Møller Madsen.

 

 

Oversigt

    Oversigt