Pris til VandCenter Syd

VandCenter Syd modtog torsdag en pris for social ansvarlighed.

VandCenter Syd modtog den såkaldte FSR - danske revisorers CSR-pris for bedste SMV-rapport.

VandCenter Syd har fået prisen i kategorien for virksomheder med under 500 medarbejdere. Det kommunalt ejede VandCenter Syd har 185 medarbejdere og leverer drikkevand og håndterer spildevand i Odense og på Nordfyn.

"VandCenter Syd modtager prisen, fordi de har udarbejdet en CSR-rapport, som gør læseren klogere på vand og på vandudfordringerne i et lokalsamfund. Samtidig giver de gennem tal og facts indsigt i de områder, virksomheden har indflydelse på og de udfordringer, de har på vandområdet", lyder begrundelsen.

- Man bliver klogere på vand og på vandudfordringerne i et lokalsamfund ved at læse denne rapport. Gennem effektiv brug af tal og facts får du indsigt i de områder, virksomheden har indflydelse på og de udfordringer, de har på vandområdet. Der er et klart fokus på, hvad man har opnået, men også en ærlig og grundig forklaring af det, man endnu ikke har nået, siger formand for FSR - danske revisorers CSR-udvalg, Birgitte Mogensen i en pressemeddelse.

VandCenter Syd kommer med prisen i selskab med Danmarks største virksomhed, nemlig A.P. Møller - Mærsk, der modtog hovedprisen for bedste samlede CSR-rapport.

Oversigt

    Oversigt