Fans: Volbeat er Gud

Selvkritiske Volbeatfans mener, at de selv kunne have gjort mere for at bakke rockguderne op, men bandets præstation vil de ikke sætte en finger på

Volbeat leverede endnu engang varen i Tusindårsskoven. Der var ild, show og rigtig mange mennesker. Og publikum var ikke i tvivl. Volbeat er ”the shit”. For et år siden, nu - og ud i al evighed, hvis vi spørger de mest dedikerede, hvoraf flere simpelthen har fået idolernes navn stukket ind under huden med sort blæk.

 

Se interview med Martin Nielsen efter koncerten med Volbeat

 

TV 2/FYN mødte flere på pladsen, der mente, at publikum godt kunne have give den mere gas for at leve op til rockguderne på scenen, men det var ikke bandets skyld, lød det.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Og fra scenen understregede forsanger Michael Poulsen også flere gange, hvor glade de var for at spille for deres landsmænd. Han lovede også flere koncerter i Danmark i år udover den allerede annoncerede Nibe Festival.

Undervejs fik han besøg af Johan Olsen fra Magtens Korridorer, der var med på to numre, blandt andet For Evigt fra den nye plade, Seal the deal & let's boogie fra i år.

 

Oversigt

    Oversigt