I det fynske folks tjeneste

Pytlick lader syv spillere kæmpe om én VM-plads

Landstræneren har udtaget 15 af de 16 spillere, der skal repræsentere Danmark ved VM i Serbien.

Jan Pytlick har udtaget 15 af de 16 spillere, der skal repræsentere Danmark ved VM i Serbien.

Der er kun én ledig plads tilbage i truppen til VM i håndbold i år.

Kvindelandsholdets træner, Jan Pytlick, har udtaget 15 spillere til VM-truppen.

Syv spillere skal kæmpe om den sidste plads, herunder Buducnost-spilleren Camilla Dalby.

De seks øvrige er Anne Sofie Hjort (Team Tvis Holstebro), Anne Mette Hansen (Ajax), Lise Binger (Vejen EH), Rikke Ebbesen (Randers HK), Jane Schumacher (Skive fH) og Søs Søby (København Håndbold).

- Den sidste person i VM-truppen vil enten blive en ekstra målvogter eller en bagspiller, og det vil blive afgjort under den kommende samling, hvor vi har mulighed for at se de syv spillere an i både træning og kamp, siger Jan Pytlick i en pressemeddelelse.

De 15 udtagne spillere og de syv boblere er alle med ved den kommende landsholdssamling fra den 18. november til den 1. december, hvor Danmark også skal spille fem kampe.

- Vi er helt afklaret med, at det er de 15 spillere, vi vil have med til VM, og det er den grundstamme, vi kontinuerligt har arbejdet med det sidste års tid.

- Det er ligeledes den trup, vi glæder os meget til at arbejde videre med i den proces, som vi er i gang med frem mod VM på hjemmebane i 2015, siger Jan Pytlick.

De 15 udtagne spillere er:

Cecilie Greve (HC Odense), Rikke Poulsen (Vejen EH), Ann Grete Nørgaard (Team Tvis Holstebro), Maria Fisker (Viborg HK), Stine Jørgensen (FCM Håndbold), Pernille Holst Holmsgaard (København Håndbold), Lotte Grigel (Team Esbjerg).

Kristina Kristiansen (Team Tvis Holstebro), Line Jørgensen (FCM Håndbold), Louise Burgaard (Viborg HK), Trine Østergaard (FCM Håndbold), Maibritt Kviesgaard (Team Esbjerg), Susan Torp Thorsgaard (FCM Håndbold), Mette Gravholt (Team Tvis Holstebro) og Marianne Bonde (København Håndbold)

VM i Serbien bliver afviklet fra den 6.-22. december.

Danmark spiller sin første gruppekamp den 7. december mod Kina i Nis.

Det danske hold er også i gruppe med Brasilien, Serbien, Japan og Algeriet.