Red Barnet fejrer jubilæum

For Red Barnets lokalkomité i Odense er året i år noget særligt. Det er nemlig ti år siden, at den lokale afdeling blev startet, og det markeres lørdag 24. august.

-

For Red Barnets lokalkomité i Odense er året i år noget særligt. Det er nemlig ti år siden, at den lokale afdeling blev startet, og det markeres lørdag 24. august, blandt andet med en opdagelsestur rundt i Odense, med rundvisninger og forskellige aktiviteter i Odense for alle, der kunne være interesset.

Der bliver blandt andet mulighed for at besøge Fyns Postcenter, Odense Brandvæsen, Internationalt Hus, Odense Slot, Odense Rådhus, Odense Teater, TV2, Teaterhuset og Odense Vandselskab.

Billetter til de forskellige aktiviteter kan hentes hos Odense Turistbureau.

Aflever brugt tøj
Red Barnet opfordrer også til, at man afleverer sit - eller sine børns - brugte børnetøj ved legetøjsmarkedet i Kongensgade. Tøjet vil så blive solgt fra Red Barnets butikker i Jylland og København. Indtægten vil gå til de dårligst stillede børn i Danmark og i udlandet.

To millioner kroner
I de ti år Red Barnet har eksisteret i Odense har komiteen samlet to millioner kroner ind. Pengene er blandt andet blevet brugt til at hjælpe tidligere børnesoldater i Uganda

 

 

Oversigt

    Oversigt