Rekord-overskud hos Hotel Nyborg Strand

Små armbevægelser bag stort resultat hos en af Nyborgs største arbejdspladser. 15 millioner i overskud i 2016

Det går forrygende hos Hotel Nyborg Strand.

Det netop offentliggjorte regnskab afslører et overskud før skat på 15 millioner kroner. Det er næsten en fordobling i forhold til 2015, hvor overskuddet var på otte millioner kroner.

Hotellets ledelse forventer at kunne gentage bedriften i indeværende år, fremgår det af ledelsesberetningen, hvor årets resultat kaldes "meget tilfredsstillende".

- Resultatet er fremkommet ved et godt købmandskab og moderat prisudvikling. Væsentligste fokusområder er stram omkostningsstyring, fortsat højt kvalitetsniveau, løbende kompetenceudvikling af medarbejderne, højt vedligeholdelsesniveau, stor kundefokus, bygningsmæssig fleksibilitet samt fokus på miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed, skriver ledelsen som forklaring på successen, der følger hotellets strategiplan frem mod 2025. 

Hotel Nyborg Strands bruttofortjeneste steg i 2016 fra 81,6 til 89,8 millioner kroner.

Der går ikke et år, uden at Nyborg Strand bygger nyt, og i løbet af 2016 blev ny vareindlevering med medarbejderfaciliteter (omklædning og kantine) samt nyt værksted etableret i en fire etagers bygning.

Nyborg Strand arbejder ifølge ledelsesberetningen målrettet på at uddanne husets egne medarbejdere, så de kan varetage flere og andre funktioner i virksomheden.

-  Fokus på dette forløb har været nøglen til at øge den enkeltes motivation og tilknytning gennem forlænget anciennitet i virksomheden og et målrettet værktøj til at tiltrække dygtige medarbejdere fra det øvrige erhvervsliv. Et nyt uddannelsesforløb skal de kommende år bringe gæsternes samlede indtryk af hotellet op på et højere niveau gennem tilfredse og loyale medarbejdere, som skal føre til merværdi for kunden, hedder det.

Oversigt

    Oversigt