Rock Under Broen: Nu med grand prix vinder

Rock Under Broen i Middelfart havde allerede inden grand prix-finalen booket Emmelie til at spille til jubilæumsudgaven af endagsfestivalen.

På trods af, at bestyrelsen bag Rock Under Broen nu kommer til at betale mere for en af årets store navne, grand prix-vinder Emmelie de Forest, så er de glade for hendes sejr lørdag aften.

- Vi var indstillet på, at der ville være én pris, hvis hun ikke vandt og en anden pris, hvis hun vandt. Det lå i den forhandling vi lavede, da vi som de første bookede hende til at spille. Det er en forhandling, ligesom med alle andre kunstnere, siger Henrik Christensen, der blandt andet er backstage og marketingtingansvarlig.

- Men vi er selvfølgelig glade for, at hun vinder. Det kaster da lidt ekstra glans over den 25. udgave af Rock Under Broen, at vi har en melodi grand prix vinder med, fortsætter han.

Billetsalget går strygende

Emmelie er vinder og vil med garanti begejstre de mange tusind gæster, nøjagtig som Brødrene Olsen gjorde, da de vandt finalen og spillede til Rock Under broen i år 2000.

Men selv uden Emmelie som sejrskvinde, er billetsalget gået strygende, siger Henrik Christensen.

- Det går rigtigt godt. Vi har solgt alle vores VIP billetter, og der er stort set heller ingen gruppebilletter tilbage. Vi kunne godt se, at billetslaget steg en lille smule, efter Emmelie vandt, men det er ikke noget der har den store betydning, griner han.

Bestyrelsen håber på et brag af en fest, og Henrik Christensen regner bestemt med, at der kommer flere jubilæer til Rock Under Broen.

Oversigt

    Oversigt