Rockere truer fængselspersonale

Bandidos-rockerne i Nyborg Statsfængsel har fået deres frihed yderligere indskrænket efter at der er blevet fremsat trusler mod fængselspersonalet og andre indsatte.

-


Rockerne i Nyborg truer personalet med hjemmebesøg

Bandidos-rockerne i Nyborg Statsfængsel har fået deres frihed yderligere indskrænket efter at der er blevet fremsat trusler mod fængselspersonalet.

Det er trusler om såkaldte \"hjemmebesøg\" mod personalet i Statsfængslet i Nyborg, der har fået fængselsledelsen til at øge overvågningen af de 20 indsatte rockere. Samtidig truer rockerne også de øvrige indsatte.

- Forholdet mellem Bandidos-rockerne og indsatte er de sidste måneder blevet betydeligt forværret. Derfor har vi set os nødsaget til at indføre flere foranstaltninger, siger viceinspektør i Nyborg Statsfængsel Torben Mogensen til Ekstra Bladet.

De 20 rockere afsoner i en særlig afdeling for stærke fanger. De nye regler betyder, at rockerne ikke må være på gangene sammen, og samtidig bliver de ledsaget af flere fængselsbetjente, når de skal på gårdtur.

Personalet føler sig ifølge Ekstra Bladet meget utrygge efter at rockerne har fremsat trusler om hjemmebesøg. Tidligere er en fængselsbetjent og den tidligere fængselsinspektør Jens Tolstrup blevet overfaldet på deres private adresser.

 

Oversigt

    Oversigt