Rockerplan har spillet fallit

Regeringens rockerplan har spillet fallit. Målet var at bruge skattelovgivningen til at få flere rockere bag tremmer, men indtil videre er Hells Angels rockeren fra Strib den eneste rocker herhjemme der er sigtet for skattesvig.

-

Regeringens rockerplan har spillet fallit.
Målet var at bruge skattelovgivningen til at få flere rockere bag tremmer, men indtil videre er Hells Angels rockeren fra Strib den eneste rocker herhjemme der er sigtet for skattesvig.

Med skattelovgivningen i hånden gik regeringen for 14 måneder siden til kamp mod rockerkriminaliteten herhjemme med den såkaldte rockerplan.

Men faktum er, at den 29-årige Hells Angels Rocker fra Strib er den eneste rocker der indtil videre er sigtet for groft skattesvig.

Manden blev anholdt i onsdags og mistænkes for skatteunddragelse af 7, 6 millioner kroner. Politiet har i år brugt 50 procent flere politifolk til rockerbekæmpelse - alligevel er der ikke kommet flere rockere bag tremmer.

I følge Jyllandsposten viser en rundringning til landets syv politiregioner at politiet har mindre end 10 politisager på vej mod rockere efter det nye samarbejde med Told & Skat er trådt i kraft.

I landets største provinsbyer blandt andet Odense - er der foreløbig ingen konkrete beviser mod rockere i de højt profillerede skattesager.

Oversigt

    Oversigt