Se de nominerede til ”Fynske Bank Kammeratskabsprisen”

Syv unge fra hele Fyn hyldes for deres store indsats i deres lokale foreninger med nomineringen til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’. Prisen uddeles ved Fynske Bank Sportslørdag.

Ikke færre end 89 unge var indstillet til ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’, men nu er feltet skåret ned til syv nominerede, skriver Fynske Bank i en pressemeddelelse . Blandt de nominerede skal findes en vinder, som bliver kåret Fynske Banks Sportslørdag d. 21. januar i Odense Idrætshal, hvor TV 2/FYN også sender fra.

De syv fynboere er udvalgt på baggrund af indstillinger fra holdkammerater, trænere eller lignende. Alle syv har det til fælles, at de er gode rollemodeller for andre i deres forening, og i indstillingerne er det ord som ”forbillede”, ”glædesspreder” og ”engagement”, der går igen, skriver Fynske Bank i pressemeddelelsen.

- Det var ikke en let opgave kun at vælge syv nominerede, da vi modtog rigtig mange flotte indstillinger. Jeg er overrasket over, hvor mange unge mennesker, der gør en stor forskel i de lokaleforeninger. Det er dejligt at se. Jeg er overbevidst om, vi har udvalgt de af syv bedste, og jeg glæder mig meget til at møde dem til Fynske Bank Sportslørdag, siger administrerende direktør i Fynsk Bank, Petter Blondeau, som også er en del af juryen.

Juryen består desuden af Jan Pytlick, tidligere succesfuld landstræner og nu cheftræner i Odense Håndbold, og OB-spilleren Mathias Greve. De tre jurymedlemmer har valgt 2 piger og 5 drenge i alderen 13-17 år. De nominerede er:

17-årige Markus Alexander Nielsen fra Nr. Lyndelse Badminton Klub. Markus er indstillet på baggrund af hans evne til at skabe liv og glæde både på og udenfor banen. Han er samtidig et samlingspunkt for klubbens unge spillere, og mange ser op til Markus.

Nicklas Sunil Johannsen på 16 år fra Glamsbjerg Idrætsforening bliver betegnet som ”klubmand” med stort ”K”. Hans træner beskriver Nicklas som et billede på alt, hvad klubben gerne vil fremstå som. Han er en initiativtager, en fighter og et forbillede for sine holdkammerater.

Sanderum Boldklub har nomineret 15-årige Mathias Hindsgavl Nielsen på baggrund af hans seriøse indstilling og vilje til hele tiden at yde sit bedste til gavn for holdet. Mathias opmuntrer og motiverer sine holdkammerater og nyder derfor stor respekt fra både trænere og klubben.

Nastasha Maria Knudsen er 15 år og fra Nyborg Svømmeklub. Som den ældste pige på holdet har hun gjort det til sin mærkesag at vise sig som et godt eksempel for de yngre svømmere. Det gør hun ved at være lyttende, hjælpende og møder op til alle stævner for at heppe.

16-årige Karl Schaarup er amerikansk fodboldspiller og en del af Svendborg Admirals. Han fungerer som trænerens højrehånd og hjælper altid nye spillere godt ind på holdet. Samtidig er han et menneske, som alle i klubben drages til.
Faaborg ØH Håndboldklub indstiller 14-årige Lukas Aaskov for hans vilje, engagement og hans fantastiske evne til at tage imod nye spillere på holdet. Han har også været med til at stifte klubbens egen fanklub, The Local Boys.

Camilla Pedersen på 13 år er håndboldspiller i Østfyns HK. Camilla gør træningen sjovere for sine medspillere og er med til at udvikle dem både på banen og på det personlige plan. Hun er den spiller, som holder gejsten oppe på holdet med smil og sjove jokes.

 

Alle nominerede modtager 3.000 kr., mens vinderen af ’Fynske Bank Kammeratskabsprisen’ modtager 25.000 kr. til at styrke det sociale sammenhold på vinderens hold. Det kan eksempelvis være med en fællesrejse eller lignende.

Til Sportslørdag vil blandt andet TV 2/FYN også være med til at uddele en pris. Det drejer sig om Publikumsprisen. Du kan afgive din stemme her

 

 

Oversigt

    Oversigt