Se video: Swingerfest og filmgalla på Ærø Badehotel

Lokale ærøboere fik lov til at se den nye danske film Swinger før alle andre.

En ny dansk spillefilm med titlen Swinger er på vej til de danske biografer i slutningen af september, men allerede mandag fik 120 ærøboere lejlighed til at se filmen. Filmen er støttet af FilmFyn med omkring to millioner kroner, og derfor har optagelserne til filmen været henlagt til Ærø, og filmens gallapremiere blev af samme grund gennemført i dag på Ærø Badehotel.

Netop det gamle badehotel har været den centrale location for filmen Swinger, som er instrueret af Mikkel Munch-Fals. På rollelisten er kendte danske skuespillere som Martin Buch, Mille Dinesen, Rasmus Botoft, Lisbeth Wulff, Natalie Madueno, og den fynske skuespiller Pil Egholm.

 

 

Gallapremierens publikum er blevet udvalgt ved en konkurrence blandt læserne af Ærøs lokale ugeavis, og 120 heldige fik adgang til den røde løber, så de kunne se filmen sammen med holdet af kendte skuespillere. En af de lokale publikummer var Eva Marie Albertsen, indehaver af tøjforretningen Alberte i Marstal.

- Det er en rigtig god oplevelse at komme til gallapremiere, og det er dejligt for Ærø, at en ny dansk film bliver optaget her på øen. Det giver positiv opmærksomhed, og det er altid godt for et lille øsamfund som vores, siger Eva Marie Albertsen til TV 2/FYN.

Den nye danske spillefilm med titlen Swinger har gallapremiere i Ærøskøbing. Det fejres med både kendte skuespillere og lokale Ærøboere på den røde løber.

Filmen Swinger er en komedie om en mand, der gør det eneste, man ikke må i en swingerklub: Han forelsker sig. Manden Adam, spillet af Martin Buch, forelsker sig i den unge, smukke Patricia, som spilles af Natalie Madueno. Det kridter banen op til forviklinger, og samtidig tvinges Adam til at tage sit liv op til revision.

Swinger er en af denne sæsons Biografklub Danmark-film, og den får premiere i landets biografer den 22. september.

Oversigt

    Oversigt