Snigpremiere i kalenderkulissen

Der var ekstra god julestemning i Nyborg i dag. 250 børn fra Nyborg fik mulighed for at se de tre første afsnit af årets familiejulekalender "Juleønsket" – før alle andre.

Den røde løber blev rullet ud for de østfynske børn, da der søndag var gallapremiere på årets TV 2-julekalender.

Nyborg har lagt kulisser til julekalenderen, der er optaget on location i marts og april måned. Derfor kvitterede FilmFyn og produktionsselskabet Cosmo Film med en snigpremiere i Nyborg Kino, hvor de tre første afsnit blev vist på det store lærred.  

- Vi har set det fra sidelinjen, og det er fedt at se, hvad det er blevet til. Min parallelklasse har været med til optagelserne, og min storesøster har været statist, fortæller Kirstine Skyggelund, der er elev på Birkhovedskolen i Nyborg.

Over broen til englene

Nyborg bliver om få dage kendt i hele Danmark, for eksempel når Storebæltsbroen viser sig at være mellemstation mellem den virkelige verden og englenes magiske verden.

Nyborg Kommune  vil nu forsøge at udnytte, at omkring en million danskere hver aften i december vil følge julekalenderen på tv.

- Vi gør en hel masse i julemåneden, blandt andet vil man kunne komme til Nyborg og se kulisserne, der er med i julekalenderen. På den måde vil vi forsøge at trække mennesker til Nyborg, som så forhåbentlig får øje på Nyborgs handelsmuligheder, siger Nyborg Kommunes borgmester Kenneth Muhs (V).

Nyborg Kommune indtrådte tidligere i år i ejerkredsen bag den regionale filmfond FilmFyn. Derfor er Nyborg blevet valgt som location til tv-julekalenderen.

 

 

Oversigt

    Oversigt