Speciel putting-green skal trække golfturister til Nordfyn

Langesø Golf satser nu på at tiltrække golf-turister fra hele verden til Nordfyn. Trækplastret er en ny såkaldt Himalaya-green.

Foreløbig er det kun en bunke jord, men til næste efterår skal den nye green ved Langesø Golf Club stå klar til både lokale medlemmer og golfspillere fra hele verden.

- Vi håber jo på at kunne trække mere golfturisme til Nordfyn, og det vil jo selvfølgelig bidrage positivt til hele kommunen, siger Langesøfondens bestyrelsesformand Hans Berner.

Den nye Himalaya-green bliver den eneste af sin slags i Danmark og den eneste i hele Europa, bortset fra den originale Himalaya-green på Saint Andrews i Storbritannien.

- Man har nogle knolde og bakker, der er mere urealistiske i forhold til en almindelig golfbane, men som kommer til at give en masse skæg og ballade og en masse socialt nede omkring klubhuset, fortæller Hans Berner.

Green skal give et forspring

Men den nye Himalaya-green skal ikke bare give skæg og ballade hos Langesø Golf Club. Banen skal også give klubben et forspring i forhold til lokale klubber og samtidig gøre banen kendt i både Danmark og udlandet.

- Fordi det er så unikt, er vi helt sikre på at der kommer en masse danskere, som skal prøve den, og når vi nu bliver færdige i 2014 med vores udvidelse af golfbanen, er vi helt sikre på der kommer en hel del udenlandske besøgende her på stedet, slutter Hans Berner.

Udover den nye green er Langesø Golf Club også i gang med at udvide banen fra ni til 18 huller.

Oversigt

    Oversigt