Speedwaylandstrænere ser igen bort fra Nicki Pedersen

Nicki Pedersen kommer ikke i aktion, når det danske speedwaylandshold fredag aften i Manchester har en sidste chance for at kvalificere sig til årets Hold VM-finale.

 Der bliver ingen ændringer på det hold, som skal forsøge at kvalificere Danmarks til årets Hold VM-finale.

 Den danske landstrænerduo Hans Nielsen og Henrik Møller har i stedet valgt at give genvalg til hele den trup, som forleden gik glip af den direkte finaleplads. Det skete i Vojens, hvor Polen løb med billetterne.

 Derfor skal Danmark nu i Race Off. Men altså uden Nicki Pedersen.

 Nicki Pedersen var heller ikke med i Vojens, fordi den tredobbelte verdensmester havde indgået en aftale med den tidligere landstræner Anders Secher om at stå over i første runde.

 Dengang lød det også, at der ikke var nogen garanti for, at Nicki Pedersen ville blive udtaget til en eventuel finale eller Race Off.
 Landstræner Hans Nielsen begrunder genvalget af truppen.

 - Vi havde to maskinskader og to udelukkelser, og set i det lys synes vi faktisk, at holdet med Kenneth Bjerre, Niels-Kristian Iversen, Michael Jepsen Jensen og Leon Madsen leverede en godkendt indsats, der uden uheldene havde bragt os direkte i VM-finalen.

 - Derfor ser Henrik Møller og jeg ikke nogen grund til at ændre på truppen, siger Hans Nielsen efter en søndag i tænkeboks.

 Den danske startopstilling bliver først besluttet efter træningen fredag middag op til Race Off-løbet, hvor danskerne møder Rusland samt nummer to og tre fra tirsdagens kvalifikation i svenske Vestervik.
 Her kører de regerende verdensmestre fra Sverige mod Australien, USA og Tyskland.

 

Oversigt

    Oversigt