Sportslørdag er i gang: Fynsk sport hyldes

Der er gratis adgang til årets store sportsfest, Sportslørdag, hvor fynsk idræt hyldes. TV 2/FYN sender live fra Odense Idrætshal.

Dørene er åbnet til den ottende hyldest af de fynske sportsfolk. Det sker i Odense Idrætshal, hvor der er dækket op til festligholdelse af sportsstjerner, foreninger og frivillige.

Udover at hallen er en stor sportsfest, så skal der uddeles fire priser: Kammeratskabsprisen, Publikumsprisen, Årets Fund og Årets Sportsnavn på Fyn. 

Derudover vil der også være fejring af de mange fynske danmarksmestre og en efterfølgende reception, hvor Årets Frivillige Idrætsleder, Årets Initiativpris og vinderen af Årets Kommunedyst kåres.

Der ventes op mod 6000 besøgende, og de bliver guidet af radioværterne Jakob Risbro og Erik Nielsen fra DR P4 Fyn.

Sportsfesten byder på alt fra workshop i håndstand over performance med basketballtryllerier til konkurrencer, hvor man blandt andet kan vinde OL-bronzevinder Viktor Axelsens spillertrøje.

Men kan også prøve en motorsports-simulator, spille bordtennis eller badminton, møde spillere fra OB og HC Odense og stå på skøjter. Og så er der kendte navne fra mange af de store fynske sportsklubber.

Hjalte og Tjelle fra DR-programmet "Versus" underholder med trampolinspring, curling, banecykling og blindebordtennis. 

Og så du kan være med på sidelinjen, når de fynske borgmestre skyder efter elektroniske lerduer.

Fra klokken 14.00 sender TV 2/FYN live fra arrangementet, som varer til klokken 17.00. Der er gratis adgang.

Oversigt

    Oversigt