Forulykket efter biljagt: Står fem anholdte bag indbrud tidligere på ugen?

Fem mand i en bil forsøgte tidligt lørdag at stikke af fra politiet. Flugten endte i et lyssignal i Vollsmose.

Opdatering
Clock19. jan 2019, kl. 16:23
Vagtchef ved Fyns Politi, Hans Jørgen Larsen, oplyser, at alle fem personer fra uheldet er siget for brugstyveri af bilen. Det skal nu efterforskes, om en eller flere har haft noget med det indbrud at gøre, hvor nøglen til bilen er stjålet. Nøglen stammer fra et indbrud i Nyborg, oplyser Hans Jørgen Larsen.

Fyns Politi er lørdag i færd med at finde ud af, hvad der er op og ned i en sag, som efter al sandsynlighed har taget sit udgangspunkt for nogle dage siden.

Fem yngre mænd sidder nemlig lørdag morgen på politigården i Odense, efter de forsøgte at stikke af fra politiet tidligere på morgenen.

Ved 05.45-tiden så en af Fyns Politis patruljer en mistænkelig bil og satte efter den.

Det udløste en kort biljagt, hvor den mistænkelige bil tog flugten nordpå ad Vollsmose Allé, hvor den endte i et lyssignal. Flugtbilen skred nemlig ud, da den tog et venstresving i lyskrydset ind til Egeparken.

- Vi har endnu kun sparsomme oplysninger, men de sidder herinde, og vi er ved at danne os et overblik; hvem der har kørt og så videre, siger vagtchef Steen Nyland til TV 2/Fyn.

Nøgler forsvandt ved indbrud

I bilen, en VW Touran, sad fem personer, og de havde nøglerne til bilen. Men bilen var ikke deres, og nøglerne til den forsvandt ifølge Steen Nyland ved et indbrud tidligere på ugen.

Derfor arbejder politiet på at finde ud af, om de to hændelser hænger sammen.

Oversigt

    Oversigt