I det fynske folks tjeneste

Status på dødsulykken på motorvejen

Fyns Politi har kontaktet de polske myndigheder, for at få identiteten af de formodentlig to dræbte polakker identificeret.

De polske myndigheder er blevet kontaktet for at få identiteten af de afdøde endeligt bekræftet. der mangler fortsat konklusioner i de tekniske undersøgelser.

Politiets foreløbige undersøgelser i forbindelse med ulykken er, at de to personer som afgik ved døden formodentligt er polske statsborgere.

Bilen er polsk indregistreret, og der blev fundet effekter i bilen, som taler i den retning.

Derfor har Fyns Politi kontaktet de polske myndigheder for at få en endelig identifikation af de afdøde.

De tekniske undersøgelser

De tekniske undersøgelser omkring ulykkestedet er ved at blive behandlet, ligesom undersøgelser af køretøjerne er iværksat, og derfor er der ingen endelige konklusioner endnu.

Der mangler fortsat en del afhøringer i forbindelse med den videre undersøgelse i sagen.

Fordi der fortsat er løse ender i sagen, kan politiet endnu ikke sige, om der eventuelt vil blive rejst sigtelser mod nogen i forbindelse med ulykken.

Ulykken skete onsdag omkring klokken 7.43, hvor politiet blev alarmeret i forbindelse med harmonikasammenstødet.

Ulykken begyndte, da en lastbil kørte op i en forankørende lastbil. Bagved kom en varebil, der kørte op i lastbil nummer to.

Bagefter igen kom en lastbil, der påkørte varebilen, som blev klemt op i lastbilen foran. Og til sidst påkørte endnu en lastbil denne lastbil.