Stille transfervindue for OB

OB har indtil videre haft et stille transfervindue. Mikkel Kirkeskov og Lasse Kryger er solgt, mens kun Kenneth Emil Petersen er blevet købt.

I fodboldens verden er januar en vigtig måned. Her er det såkaldte transfervindue nemlig åbent, og klubberne kan derfor købe og sælge spillere. OB har haft et stille transfervindue indtil videre. Mikkel Kirkeskov og Lasse Kryger er solgt mens Kenneth Emil Petersens er blevet købt med virking fra 1. juli.

 

Der har dog floreret rygter om den tidligere FC Midtjylland-profil Izunna igennem længere tid, der måske - måske-ikke - er på vej til OB.

Med en stabil midterplacering i ligaen var Kent Nielsen efter afslutningen på efterårssæsonen nogenlunde tilfreds med præstationerne. 

Med en slunken pengekasse og målsætninger der ikke længere hedder medaljer forventes det altså også at OB´s transferaktivitet i januar bliver relativ lille. 

TV 2/FYN havde onsdag besøg af journalist Martin Davidsen fra Tipsbladet til en snak om mulighederne for OB i denne måned, og om deres økonomi påvirker deres valg af spillere. 

- De tider hvor de kunne hente tidligere manchester United spillere og udenlandske stjerner om ikke forbi så sat på standby i øjeblikket, siger Martin Davidsen. 

Se hele interveiwet med Martin Davidsen her

 

Oversigt

    Oversigt