Stjæler billedet: Fynske fotografer åbner i Shanghai

Ægteparret Skovdal beskæftiger i forvejen 27 ansatte i Odense, København og Århus. Jysk bliver en af kunderne i Kina.

Det fynske fotograf-ægtepar Inge og Jakob Skovdal åbner nu i Shanghai for at betjene det stigende antal danske virksomheder i Kina.

Skovdal & Skovdal løser opgaver for detailkæder, fødevarevirksomheder, service- og produktionsvirksomheder samt
for bolig- og livsstilsmagasiner.

‑ Kina er et land i stor fremgang og med en stærkt stigende levestandard og med helt andre vækstniveauer end herhjemme. De vil gerne bevæge sig hen i mod at være et land, der producerer kvalitetsvarer. Og dermed stiger behovet for kvalitetsbilleder, noget som kineserne har svært ved at levere, da de uddannede fotografer i Kina har et helt andet fagligt niveau, fortæller Inge Skovdal.

I første omgang bliver det en af Skovdal & Skovdals egne fotografer, der udstationeres for et år i Shanghai, men der er planer om at udvide til andre byer i Kina.

Skovdal & Skovdal håber blandt andet at kunne få opgaver hos hoteller og hos danske og internationale virksomheder, der allerede er i Kina.

Man har på forhånd indgået en aftale med Jysk, der udvider kraftigt i Kina.

Skovdal & Skovdal har netop offentliggjort sit 2015-regnskab, der viser en vækst på 29 procent i omsætningen, der rundede 22 millioner kroner, og et overskud på 2,5 millioner kroner før skat.

Ambitionen er at vokse med 30 procent i 2016, og man er allerede foran budgettet.

Firmaet har 27 ansatte og 350 kunder.

Skovdal og Skovdal har fået hjælp til opgaven af et andet fynsk firma, nemlig China Experience på Østfyn, der er rejsearrangør med kontor i Kina.

Oversigt

    Oversigt