Stor prisuddeling flytter til Odense

Musikshowet GAFFA-prisen skal fremover afholdes i ODEON. Publikumsprisen uddeles på fynsk for første gang 11. marts 2017.

Det nye musik- og konferencecenter ODEON danner ramme om den årlige GAFFA-prisuddeling den 11. marts 2017. Uddelingen er hidtil foregået i København, men flytter nu til Fyn på grund af pladsmangel.

- Vi har længe ledt efter et nyt sted, og København mangler et godt venue af den størrelse. Vi har haft mange gode aftener på Bremen Teater, men produktionen med TV og artister har været presset, siger Robert Borges, direktør for GAFFA.

Odense har momentum

GAFFA-prisen er blevet uddelt siden 1991, og de sidste seks år med et liveshow på Bremen Teater i København. Aftalen med ODEON løber foreløbigt i tre år.

- Der er ingen tvivl om, at Odense har noget momentum for tiden. Vi får mere opmærksomhed ved at gå ud i et område, hvor der ikke er så stor tæthed. Publikum er generelt mere bevægelige der, end de er i København, siger Robert Borges.

Større produktion

Hvem der skal vinde priserne, bliver som altid afgjort af GAFFAs læsere. Afstemningen forud for showet starter 1. januar 2017.

quote Det bliver en noget større produktion end tidligere. Det er for eksempel ikke fysisk muligt at køre en lastvogn ind på scenen på Bremen

Robert Borges

- Det bliver en noget større produktion end tidligere. Det er for eksempel ikke fysisk muligt at køre en lastvogn ind på scenen på Bremen. Men princippet er det samme. Vi skal uddele cirka 21 priser, siger Robert Borges.

Knap 2.000 publikummer vil kunne overvære prisuddelingen i ODEON, hvilket er tre gange flere end tidligere. GAFFA kan endnu ikke afsløre, om årets prisuddeling vil blive vist på TV.

 

Oversigt

    Oversigt