I det fynske folks tjeneste

Succes virksomhed får ny ejer

Svendborgfirmaet Nadiro, der laver sikkerhedsudstyr til borerigge, er blevet overtaget af fynske SH Group fra A.P. Møller Mærsk.

Nadiro blev grundlagt for bare fire år siden af A.P. Møller - Mærsk, og firmaets produkter har været med til at øge sikkerheden på borerigge over hele verden. Virksomheden laver blandt andet redningsbåde og udløsermekanismer til redningsudstyr.

Firmaets produkter er allerede efterspurgte, og ordrebogen lyder nu på mere end 200 millioner kroner.

- Nadiro har været dygtige til at tænke helt nyt. Det har ikke været målet at forbedre de eksisterende løsninger, men i stedet at skabe det optimale produkt til at opfylde de reelle behov på borerigge. Successen skyldes i høj grad nogle dygtige medarbejdere med gode idéer og et stort engagement inden for både salg og udvikling, siger Morten Nielsen, der er direktør i SH Group i Svendborg.

SH Group har været medejer af virksomheden i en årrække, men fremover bliver SH Group den eneste ejer af Nadiro.

- Vi glæder os til at samle medarbejderstaben fra Nadiro og SH Group under ét tag, så vi kan forsætte den gode udvikling, som utvivlsomt vil give sig udslag i flere danske arbejdspladser," siger Morten Nielsen.

I følge de nye ejere har virksomheden et stort vækstpotentiale, da mange borerigge skal opgraderes til nye sikkerhedsregler, og Nadiro kan som de eneste i verden lever op til disse regler.