Suspenderet træner tilbage i Marienlyst

Carsten Hemmingsen, som blev suspenderet efter en dom for uetisk adfærd, vender tilbage som træner i Boldklubben Marienlyst.

Carsten Hemmingsen får fra 15. september det overordnede sportslige ansvar for Marienlysts førstehold og bliver medlem af klubbens sportsudvalg sammen med ungdomsansvarlig Morten Panduro og administrerende direktør, Jens Martinus Pedersen.

I marts 2016 blev Carsten Hemmingsen suspenderet som træner i Marienlyst, efter at Danmarks Idrætsforbund, DIF, idømte ham et halvt års karantæne og en bøde på 25.000 kroner for uetisk adfærd.

Matchfixingnævnet i DIF dømte Carsten Hemmingsen for spil på nederlag til eget hold, da han var cheftræner for Middelfart.

Her havde han to gange spillet på nederlag til sit eget hold og yderligere 16 gange på kampe i egen turnering. 

Det betragtede Boldklubben Marienlyst som uforeneligt med klubbens renommé, hvorfor han blev suspenderet.

Men nu vender han altså tilbage.

- Jeg ved, at nogle kan opfatte det som kontroversielt at ansætte Carsten Hemmingsen på grund af den karantæne, han har udstået. I Boldklubben Marienlyst har vi den opfattelse, at når man har udstået en straf, bør man ikke være belastet resten af livet, skriver klubbens direktør, Jens Martinus Pedersen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Carsten har afsonet sin karantæne, og vi har fuld tillid til, at han ikke igen bringer sig i en situation, hvor der kan sættes spørgsmålstegn ved hans integritet og sportslige moral.

Udover Hemmingsen består Marienlysts trænerteam fremover af Ole Stangerup, Jacob Pavar og Martin Munck. 

Oversigt

    Oversigt