Svag indsats af GOG: Snæver sejr i Gudme

GOG vendte svag kamp på hjemmebane mod Skanderborg til sejr på et enkelt mål.

Det var ikke med en prangende indsats GOG tog stikket hjem i lørdagens hjemmekamp mod Skanderborg Håndbold  fra den tunge ende af ligaen.

GOG var nede med tre mål ved pausen efter en svag første halvleg, men fik på en god afslutning, hvor Frank Mikkelsen glimtede i GOG-målet, tilkæmpet en smal sejr på 31-30 (13-16).

Gøran Søgard Johannessen og Lasse Kjær Møller scorede hver seks mål, mens  Henrik Jakobsen tegnede sig for fem scoringer og Magnus Jøndal blev noteret for fire mål.

I rundens anden kamp om topplaceringerne spillede Aalborg uafgjort 26-26 hjemme mod Skjern.

Resultatet betyder at GOG er nummer fem - tre point fra fjerdepladsen og et vigtigt point, som holdet vil kunne tage med over i slutspillet.