I det fynske folks tjeneste

Svendborgs butiksdrivende øjner håb

Nu skal der kæmpes for flere p-pladser på Torvet. Sådan lyder det fra flere af de forretningsdrivende i Svendborg Centrum oven på beskeden om, at den igangsatte ombygning er kendt ulovlig.

02:03

01:00

Tomme butikslokaler ud til Torvet i Svendborg

1 af 3

I første omgang er det følelsen af at stå i kaos, der fylder de butiksindehavere, som TV 2/FYN talte med torsdag formiddag.

Men med udsigten til, at der alligevel skal laves en lokalplan, følger håbet for, at politikerne vil lytte mere til de forretningsdrivendes ønsker.

- Nu er der jo mulighed for at slå på det, vi har sagt i meget lang tid. Vi synes, at 15 parkeringspladser er for lidt. Der burde være mulighed for flere parkeringspladser, siger Jens Christian Møller, der er bestyrelsesmedlem i Erhvervsforum Sydfyn og repræsenterer butikkerne i centrum.

Erhvervsforum Svendborg opfordrer nu politikerne til at handle hurtigt.

- Lige nu er vi endt i en kaotisk situation, og der må vi stå sammen, og se at få det hele løst. Så må vi efterfølgende pege fingre, hvis der er brug for det. Hvis det her skal trækkes i langdrag, så opfordrer jeg til, at man hurtigst muligt får lukket hullerne, så pladsen kan bruges så længe, siger Jens Christian Møller.