Svensk allroundspiller er ny angrebsprofil hos Bulldogs

26-årige Robin Sterner er navnet på en ny svensk angrebsprofil hos Odense Bulldogs. Jeg er meget tilfreds med, lyder det fra cheftræneren.

Robin Sterner er den tredje udenlandske angriber i Odense Bulldogs efter sidste sæsons ligatopscorer Dale Mitchell og amerikanske Tony Romano.

Cheftræner Peter Johansson kender svenske Sterner indgående fra en fælles fortid i hver deres Helsingborg-klub, og han glæder sig over kontraktindgåelsen.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi nu også har Robin Sterner på plads. Han er en tovejsspiller med god spilforståelse og med store, offensive færdigheder. Han er desuden en spiller, som altid arbejder hårdt for holdet, og jeg glæder mig til samarbejdet, udtaler den svenske Bulldogs-boss i en pressemeddelelse.

Den 26-årige forward har de to seneste sæsoner spillet for Lørenskog i Norge, sidste sæson i øvrigt sammen med Tony Romano, og han har desuden svenske storklubber som Rögle og SHL-ophold i Timrå og barndomsklubben Färjestad på det fine CV. Han ankommer til Odense senere på ugen og er således med, når den første officielle træning på is skydes i gang næste mandag.

Oversigt

    Oversigt