Sydfynsk Gangnam: - Pinlig på den pinlige måde

Trods 40.000 visninger på Youtube og tusindvis af delinger på Facebook, så bliver de sydfynske borgmestres gangnam-video langt fra modtaget med begejstring alle steder.

Bjarne Nielsen, Curt Sørensen, Karsten Landro og Hans Jørgensen i sydfynsk gangnam-stile hitter på youtube og Facebook. Videoen, der er et alternativt og humoristisk forsøg på at skaffe iværksættere til Sydfyn, får trods den store gennemslagskraft ikke alle til at juble.

- De fire borgmestre skulle have holdt videoen for sig selv. Den er et eksempel på noget der ikke skal spredes viralt, da den er tåkrummende pinlilg, siger Filip Walberg, der er adjunk på SDU og ekspert i sociale medier.

Videoen bliver livligt delt på Facebook, hvor den også bliver både kommenteret og debatteret.

- Når man lægger noget på Youtube kan det enten være pinligt på den fede måde eller på den uheldige måde. Denne video er pinlig på den pinlige måde, siger kulturblogger Søren Sommerglæde.

Han frygter, at videoen vil få mere skadelig end gavnlig effekt for Fyn og Sydfyn.

- Den har meget effektivt bragt minder tilbage om Polle fra Snave og Molslinjens reklame om at man skal køre uden om Fyn. Det er måske ikke lige det vi har brug for i denne sammenhæng, siger Søren Sommerglæde.

Ikke desto mindre har videoen skabt landsdækkende opmærksomhed. Videoen var til debat på P3 onsdag morgen, og senere i løbet af dagen skal Svendborgs borgmester Curt Sørensen er inviteret i Aftenshowet for at snakke om videoen.

- Jeg er vildt overrasket over at den er blevet delt så meget, og synes at det fantastisk med al den opmærksomhed. Så jeg synes, at videoen er en succes, siger Desiree Ulrich fra Bandit Productions, er har produceret den sydfynske gangnam-video

Oversigt

    Oversigt