Sygeplejerske til Mads Christensen: Spænd hjelmen!

Neurosygeplejerske Malene Mink Kristensen har en opfordring til den selvbestaltede blærerøv Mads Christensen, efter han i Go' Morgen Danmark har sagt, at hans børn ikke må køre med cykelhjelm, når de fylder otte. Hun finder udtalelsen usmagelig.

"Jeg har sagt til mine børn, at når man er otte år, så er det slut med cykelhjelm, man ligner en idiot.."

Sådan sagde Mads Christensen forleden i Go' morgen Danmark, og det er i den grad faldet neurosygeplejerske Malene Mink Kristensen, OUH, for brystet.

Hun har derfor skrevet til Mads Christensen på Facebook, hvor hun opfordrer ham til at komme og se, hvad der sker med folk, der er kommet til skade, fordi de ikke har haft cykelhjelm på.

Kære Mads Christensen! ( Jeg håber i sandhed den når frem til ham!) 
Hermed en åben invitation til besøg på Neurorehabiliteringen i Svendborg! 
Jeg vil så gerne vise dig den virkelige verden! En verden hvor starten på et nyt liv, efter en cykelulykke uden hjelm, kan begynde med blot at lære ansigtet på familiemedlemmer at kende igen!!! At kunne navnene på sine børn!! At kunne spise andet end at indtage den sondekost der kommer ind gennem næsen!! At kunne være vågen i mere en 3 kvarter!! At kunne tale!! At kunne holde balancen på sengekanten !!! Åh jeg kunne blive ved...

Besøg os, så kvitterer jeg med en gratis cykelhjelm
Malene Mink Kristensen kalder Mads Cristensens udtalelse for aldeles usmagelig og opfordrer ham til at besøge neurologisk afdeling på OUH, hvor hun både vil give en rundvisning og en gratis cykelhjelm.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt