T. Hansen skovler penge ind i Middelfart

Det går rigtig godt for T. Hansen Gruppen fra Middelfart, som netop har offentliggjort deres regnskab med flotte tal.

Middelfart-virksomheden T. Hansen Gruppen med Bent Jensen i spidsen som eneejer og administrerende direktør satte to milepile i 2015. De rundede milliarden og satte indtjeningsrekord med 134 millioner kroner før skat. Det viser regnskabet fra koncernen, der netop er offentliggjort.

Omsætningen – altså salget – steg fra 915 til 1.038 millioner kroner. Det vil sige på den gode side af milliarden. Ifølge ledelsesberetningen er der vækst inden for alle forretningsområder i koncernen.

Væksten afspejler sig også i formuen – egenkapitalen -  der nu er på en halv milliard kroner, mens antallet af medarbejdere steg fra 507 til 538 ansatte.

Hermed stopper den gode trend dog langt fra. T. Hansen Gruppen er netop kommet med i den internationale kæde af reservedelsforhandlere til bil- og autobranchen Autodistribution International (ADI).

De 80 danske butikker bliver dermed del af et netværk af ikke mindre end 2000 butikker i 35 lande med i alt 900 millioner potentielle kunder. Samtidig er man blevet en konkurrent mindre på bil-reservedelsmarkedet, idet svenske Mekonomen har lukket sine fysiske butikker i Danmark.

Ifølge årsregnskabet forventes både omsætning og indtjening af stige i indeværende år.

Oversigt

    Oversigt