Tæsk til Svendborg Rabbits

Svendborg Rabbits fik en overraskende dukkert af Ålborg Vikings i basketball.

Ligaens tophold Svendborg kom sløve ud til opgøret mod Ålborg Vikings og det blev straffet.

Det bedste vandt, og onsdag aften var det uden tvivl Ålborg. En fortjent sejr med cifrene 99-110 og en flok glade vikinger kunne drage retur mod det nordlige Danmark med endnu 2 point i kurven. Perioderne 17-25, 34-35, 26-26 og 22-24.

Da kampen blev tippet i gang var kaninerne nærmest usynlige i hallen. Der blev spillet umanerligt dårligt af hjemmeholdet, og der var stille som i graven blandt de godt 500 tilskuere.

Ålborg derimod blæste frem over banen og strøg forbi det forstenede hjemmehold.

Ålborg kom foran 0-8 og 2-12, inden kaninerne bare vågnede en smule op og fik pyntet en smule på perioden.

Men lige meget hjalp det. Selvom Rabbits var tæt på kontakt med 91-92 i fjerde periode, ville ålborgenserne det mere.

Svendborg Rabbits skal skynde sig at vaske nederlaget af sig, for topholdet skal møde ærkerivalen Bakken Bears i pokalfinalen på søndag i Forum Horsens.