TBT med plys-ko og fællesspisning

Når Thomas B. Thriges Gade i Odense til sommer bliver lukker for almindelig trafik, kommer gaden ikke til at ligger stille hen. Odense Kommune efterlyser nu forslag til aktiviteter på gaden, indtil byggerierne begynder.

0703 TBT

En plys-ko fra sanseudstillingen på Brandts kom i dag på græs - eller rettere på asfalt. Anledningen er at Thomas B. Thriges Gade snart skal omdannes fra stærkt trafikeret vej til en byggeplads. Og så skal der ske noget i området.

- Vi vil gerne undgå, at det bliver en kedelig byggeplads, der bare ligger i vejen og irriterer. Det skal være spændende, hyggeligt og sjovt, siger Signe Kjær Wæhrns, der er aktivitetskoordinator i Odense Kommune.

Sådan søger du

Søg om penge til dit projekt

0703 TBT 2

Derfor kan alle nu komme med forslag til aktiviteter, der kan foregå på Thomas B. Thriges Gade, når bilerne forsvinder. Så kan - næsten - alt lade sig gøre.

- Hvis der kommer nogen, der gerne vil bygge et Eiffeltårn, så må vi lige se på det. Men i princippet kan man lave både musik, parader og fællesspisning. Malerier på jorden eller på hegnene. Der er ikke noget, der sætter grænser, siger Signe Kjær Wæhrns.

Kommunen er klar til at give penge til både små og store projekter. Ombygningen af gaden begynder den 28. juni i år.

Oversigt

    Oversigt