Team Rynkeby kan igen i år give millioner til Børnecancerfonden

Det er 15. gang, at velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby har taget den lange tur fra Ringe torv til Paris. Og belønningen kommer i dag, hvor de kan overrække et millionbeløb til Børnecancerfonden.

9. juli drog 1500 ryttere og 400 hjælpere af sted mod Paris. En tur som er en del af et års indsamlingsarbejde til fordel for børn med kræft og deres familier. Og det er ikke småpenge Team Rynkeby de forgangne år har kunne overrække Børnecancerfonden. Forrige år kunne de overrække over 23 millioner kroner, og sidste år blev det til knapt 33 millioner kroner - kun fra Danmark. 

Siden Team Rynkeby i 2002 startede med at samle penge ind til Børnecancerfonden, har de slået deres rekord hvert år. Om det samme er tilfældet i år, bliver sløret løftet for til checkoverrækkelsen, som finder sted på Torvet i Ringe klokken 11-12:15.

Det er Team Rynkeby Vestjylland-rytteren Jane Mølgaard Christensen, der på vegne af de næsten 1.100 danske Team Rynkeby-deltagere overrækker checken til Børnecancerfonden.

Program

Jane Mølgaard Christensen mistede sin yngste søn til kræft i 2007, og hendes deltagelse i Team Rynkeby har derfor i høj grad handlet om at være med til at gøre en forskel for andre børn med kræft, fortalte hun til team-rynkeby.dk under sommerens tur til Paris.

Det er Børnecancerfondens ambassadør, Peter Mygind, der modtager checken på vegne af Børnecancerfonden. Mens TV 2-værten, Dennis Ritter, vil guide de fremmødte igennem formiddagens program.

Team Rynkeby

 

Oversigt

    Oversigt