Thinkers50: Odense klar til at modtage de kloge

Erhvervsfolk og andre folk fra hele verden samles for at høre verdens klogeste hoveder tirsdag og onsdag i Odeon.

250 gæster fra ind- og udland har betalt 14.500 kroner hver for at møde verdens 50 bedste erhvervshjerner, når Odense Kommune tirsdag og onsdag inviterer til Thinkers50 i Odeon.

Det er første gang, Odense Kommune afholder det højt profilerede arrangement, og det sker for at sætte Odense på verdenskortet og skabe gavnlige virksomheds- og netværkskontakter.

Odense Kommune har sat 2,9 millioner kroner af til talere og aktiviteter og har desuden betalt 100.000 engelske pund (880.000 danske kroner) om året for rettigheden til at afholde arrangementet.

Blandt talerne er blandt andre tidligere Novo-chef Lars Rebien, erhvervsguruen og professor Michael Porter fra Harvard Business School og den verdensberømte erhvervscoach Marshall Goldsmith.

Allerede mandag har 350 iværksættere fra hele landet fået en smagsprøve på Thinkers50, da Peter Fisk, Stuart Crainer og Des Dearlove fra organisationen holdt oplæg hos Nordea i Odense, der er medsponsor på Thinkers50 sammen med Kromann Reumer, Focus Advokater og Delotte.

Den kendte danske iværksætter fra Just Eat, Jesper Buch, fortalte også om sine erfaringer.

Tirsdag og onsdag har cirka 1200 studerende fået gratis adgang til dele af Thinkers50-programmet.

Begge dage er der offentlig adgang i Odeons foyer, hvor flere kendte fynske robot- og it-firmaer udstiller.

Onsdag afholder it-organisationen Technology Denmark en konference for at gøre opmærksom på it-fagenes muligheder.

Her har 350 unge tilmeldt sig for at høre om kendte fynske drone- og it-virksomheder fortælle om mulighederne på Fyn.

Deltagerne har også adgang til at høre foredraget af Thinkers50 hovedtaler, professor Michael Porter fra Havard Business School.

 

Oversigt

    Oversigt