I det fynske folks tjeneste

Thomas Reeh i spidsen for TPIs elitesatsning

Håndboldtræner Thomas Reeh skifter fra SUS Nyborg til TPI Odense, hvor han skal stå i spidsen for klubbens nye eliteoverbygning.

TPI Odenses kvinder spiller i øjeblikket i 3. division, men ambitionen er at rykke op de to næste sæsoner og blive et håndboldhold, der spiller med i den bedste række.

- Det unikke ved dette projekt er, at det er 100 % baseret på TPI Odense værdier, og alle i klubben skal kunne nyde godt af det. Derfor er det vigtig for mig at understrege, at vi ikke søsætter denne eliteoverbygning på bekostning af bredden, siger formand i TPI Odense Håndbold, Thomas Olsen.

Thomas Reeh kommer til TPI sammen med Morten Bøjden. Reeh træner i øjeblikket herrene i SUS Nyborg, men har tidligere stået i spidsten for HC Odense.

- Det er lykkedes os at tiltrække et af de stærkeste trænertalenter i fynsk og måske dansk håndbold. Vi er både ydmyge og stolte over, at Thomas har valgt at fortsætte hans karriere og udvikling sammen med os i hans barndomsklub TPI Odense, siger Thomas Olsen.

TPI Odenses nuværende træner Michael Thode Frifeldt overtager klubbens 2. hold, hvor ambitionen er at holdet kan spille sig op i 3. division.