Ti år til hest: Nu er det slut

Årets hesteshow i Odense bliver det sidste. Det kan ikke betale sig for Odense at forbedre forholdene for showet, der nu må flytte.

Efter 10 år med hesteshow i Odense i efterårsferien er det nu ved at være slut. JBK Horseshow og Odense Kommune er blevet enige om at opsige aftalen i utide.

Årsagen er, at Odenses faciliteter ikke længere egner sig til et hesteshow af JBK's størrelse. For eksempel har dårlige opstaldningsforhold udendørs betydet afbud fra flere stjerneryttere.

Og hvis opstaldningen flyttes indendørs, vil der kun være plads til halvt så mange ryttere. Det vil betyde et mindre afkast til kommunen og for lidt kapacitet til showet.

- Jeg har fuld respekt for den vurdering, de er kommet frem til. At det nok ikke vil være det samme afkast for byen, som det har været tidligere, siger Jens Trabjerg, event president, JBK Horseshow.

- I samme åndedrag må jeg også sige, at når vi her har oplevet hestene næsten stå i vand til knæene, så ville konsekvensen også have været, at vi havde meldt ud i dag, at vi ikke kunne mere, desværre, slutter han.

Oversigt

    Oversigt