Ti personer dræbt i trafikken på Fyn i år

I 2012 var der rekord-få dræbte i den fynske trafik. Blot otte personer mistede livet i trafikken. Men med tirsdagens to dødsulykker tyder meget på, at udviklingen vender.

Tendensen har været klar de seneste år: Antallet af trafikdræbte falder år for år. Men udviklingen kan meget vel vende.

Antallet af trafikdræbte i 2013 er nu oppe på 10 efter at en 31-årig i tirsdag morgen blev dræbt i sammenstød med lastbil ved Vissenbjerg, og en 59-årig mand tirsdag eftermiddag blev dræbt af en løbsk skurvogn i Bolbro i Odense.

Herunder kan du læse om de trafikdræbte på Fyn i år.

24-årig mand på knallert dræbt

Mandag 7. januar kørte en 24-årig mand på knallert direkte op i en lastbil, og blev dræbt på Store Landevej ved Ejby

45-årig kvinde dræbt mod lastbil

Tirsdag 5. februar blev en 45-årig kvindelig bilist fra Ebberup dræbt på Assensvej ved Glamsbjerg. Af ukendte årsager kørte hun frontalt ind i en modkørende lastbil

20-årig mand dræbt

Fredag 15. februar mistede en 20-årig mand mistede herredømmet over sin bil og kørte ud over en skrænt på Svendborg Landevej. En 19-årig kvinde, som også var med i bilen, pådrog sig voldsomme skader.

81-årig kvinde på cykel dræbt

Torsdag 7. marts blev en 81-årig kvindelig cyklist dræbt af en højreresvingende lastbil i krydset Munkerisvej - Hjallesevej i Odense.

Fodgænger dræbet på Nordfyn

Torsdag 14. marts blev en 52-årige mand ramt af en bil og dræbt på Tørresøvej nord for Otterup.

67-årig kvinde dræbt

Tirsdag 9. april blev 67-årig kvinde dræbt, da hendes bil kom over i den forkerte vejbane ved Vissenbjerg. Hun kørte frontalt ind i en lastbil.

69-årig mand fra Sydfyn dræbt

Fredag 24. maj mistede en 69-årig mand fra Sydfyn livet, da han i sin bil stødte sammen med en lastbil ved Årslev. Trafikuheldet skete på Albanivej ved Nørre Søby.

48-årig mand dræbt på motorcykel

Lørdag 1. juni mistede en 48-årig mand kontrollen over sin motorcykel og tørner ind i et skilt og et vejtræ. Han mister livet. Ulykke skete ved Hundslev ved Rynkeby øst for Odense

31-årig dræbt mod lastbil

Tirsdag 4. juni mistede en 31-årig mand livet, da en lastbil og en personbil tirsdag morgen kørte frontalt sammen på Fyn. Uheldet skete på rute 335 mellem Morud og Vissenbjerg.

59-årig mand dræbt af en løbsk skurvog

Tirsdag 4. juni blev en 59-årig mand dræbt af en løbsk skurvogn i Bolbro i Odense.

74-årig dræbt i højresvingsulykke

En lastbil overså formentlig en 74-årig mandlig cyklist, som blev dræbt på stedet i en højresvingsulykke ved Vissenbjerg.

Trafikdrab på Fyn i 2013

Vis Trafikdrab på Fyn i 2013 på et større kort

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Antal trafikdrab på Fyn siden 1998

Oversigt

    Oversigt