Tidligere landsholdspiller bliver træner på Oure

Tidligere landsholdspiller og fodboldekspert, Morten Bisgaard, er igen at finde på grønsværen. Denne gang som træner på Oure Fodboldakademi.

Morten Bisgaard bliver en del af et trænerteam på Oure, hvor han skal stå i spidsen for talenttruppen på Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium.

”Vi er glade for, at en kapacitet som Morten har sagt ja til blive en del at vores trænerteam på Oure. Med ansættelsen af først Peter Bonde og nu Morten Bisgaard har vi, sammen med de dygtige trænere der allerede nu arbejder med fodbold på Oure, sat et stærkt hold på Oure Fodboldakademi,” siger sportsleder, Johnny Vaaben Johansen.

Med i bagagen har tidligere OB-profil Morten Bisgaard stor erfaring og viden både fra og uden for banen.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af fodboldtrænergruppen i det unikke Oure-miljø, hvor fodbold, skole og fritidsliv er samlet på et sted, hvilket jeg ser som en fordel i et talentudviklingsmiljø. Netop den præmis, at en ambitiøs fodboldspiller først og fremmest udvikler sig, hvis der også er balance og harmoni udenfor banen, skriver jeg under på med stor glæde.

- Mit håb er at kunne bidrage med erfaring og entusiasme fra mit privat- og fodboldliv, så både enkeltpersoner og kollektiv når mindst et skridt længere, end hvad de troede var muligt. Jeg går ind til opgaven med stor nysgerrighed og begejstring og glæder mig til udfordringen, fortæller Morten Bisgaard.

Oversigt

    Oversigt