I det fynske folks tjeneste

Tidligere udlandsprof til Marienlyst

Vinterpausen skulle ikke være ret gammel før Marienlyst forstærkede 1. divisionstruppen. Det er den 27-årige forsvarspiller, Salih Kaya, som skifter fra B1909 til Marienlyst.

Salih Kaya startede sin karriere allerede som 15-årig, hvor han dragede til Holland for at spille for Herrenveen.

Marienlyst beskriver sin nye spiller, som en forsvarsspiller, der har et godt blik for spillet, er dygtig til at time sine indgreb i duellerne og samtidig er dygtig med bolden.

- Både som spiller og som menneske passer Salih utroligt godt ind i Marienlyst, og har gennem flere år været en spiller som vi gerne ville tilknytte. Salih Kaya har gennem vores snakke vist sig utroligt sulten efter at komme tilbage på divisionsniveau, og vi var hurtigt enige om at det var en godt match. Rent fodboldmæssigt er hans kvaliteter indiskutable, og jeg glæder mig til at følge ham foråret igennem, siger sportschef, Søren Godskesen.

Salih Kaya: "Jeg har kun hørt godt om klubben"

Salih Kaya kommer til fra B1909, hvor han var spillende sportschef.

- Jeg er rigtig glad for skiftet til Marienlyst, som passer perfekt for mig lige nu. Jeg vil gerne tilbage til divisionsfodbolden, og her var valget af Marienlyst naturligt. Jeg kender en del af spillerne i truppen fra de tidligere klubber jeg har været i, og jeg har kun hørt godt om klubben. Jeg glæder mig til at komme i gang med træningen med de øvrige spillere, siger Salih Kaya.

Aftalen mellem Marienlyst og Salih Kaya løber indtil videre til sommeren 2014.